Hälsoekonomer

IHE söker juniora hälsoekonomer

Vi söker dig som är i slutskedet av din utbildning eller har något års erfarenhet och som har ett starkt intresse för hälso- och sjukvårdsfrågor. Du har eller är på väg att avlägga en magisterexamen/master med betydande inslag av kvantitativ analys (t ex ekonometri eller statistik). Du trivs med att arbeta i team och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Goda kunskaper i andra europeiska språk är meriterande. Du har hög integritet, är analytisk, självständig och har ett starkt driv.

Rollen

Du kommer att vara en del av IHE:s team med erfarna hälsoekonomer som arbetar med uppdrag för företag, myndigheter och organisationer i Sverige och internationellt. Arbetet kombinerar analytiska inslag såsom statistisk analys av komplexa hälso- och sjukvårdsdata och byggande av hälsoekonomiska simuleringsmodeller, med pedagogisk presentation av resultat i rapporter och artiklar.

Om du har frågor, kontakta gärna Peter Lindgren

För att söka tjänsten skickar du in en ansökan omfattande ett personligt brev, ditt CV och dina universitetsbetyg till rekrytering@ihe.se Ange gärna referensperson.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

IHE söker junior hälsoekonom (PDF)

Här kan du ladda ner IHE:s integritetspolicy för webbplatsen  (pdf) om hur vi behandlar personuppgifter som inhämtas från webbplatsen. På Datainspektionens webbsida kan du läsa mer om personuppgiftsbehandling.